В Житомирській ОДА обговорили проблеми та культуру перевезення пасажирів

В Житомирській ОДА обговорили проблеми та культуру перевезення пасажирів
15 січня в облдержадміністрації відбулася нарада з автоперевізниками Житомирської області.

Про це «Журналу Житомира» повідомили в облдержадміністрації.

Предметом обговорення були такі питання, як організація роботи приміських та міжміських внутрішньообласних маршрутів загального користування, культура обслуговування пасажирів на маршрутах тощо.

В. о. директора департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Роман Крисюк зазначив, що з боку пасажирів є багато нарікань на культуру обслуговування в маршрутних автобусах.

Чиновник вважає неприпустимими такі факти, як куріння водія в автобусі, розмова по мобільному телефону під час руху транспорту. Скарги громадян стосуються також гучної музики, яка може не подобатися пасажирам, здійснення розрахунку під час руху тощо.

Роман Крисюк звернув увагу перевізників на те, що в 2015 році працівники департаменту спільно з транспортною інспекцією будуть виїжджати за всіма автобусних маршрутах на рейдові перевірки. За результатами цієї наради буде розроблена відповідна форма для розміщення в кожному автобусі телефону «гарячої лінії», за яким пасажир може звертатися і повідомляти про певні порушення.

Також було зазначено, що до 1 лютого планують узгодити схеми руху приміських маршрутних автобусів у Житомирі, насамперед на вулиці Київській, щоб дати можливість працювати міського електротранспорту.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.