Влади не поспішають реконструювати центральний стадіон Житомира

Влади не поспішають реконструювати центральний стадіон Житомира
Питання реконструкції центрального стадіону Житомира поки не стоїть на порядку денному.

Про це повідомляється на сайті облдержадміністрації інформації про прямому ефірі на обласному телебаченні за участю заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути, директора департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлани Гресь та голови обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олександра Оніщука.

«Учасники передачі обговорили питання матеріально-технічного стану спортивних споруд області. Найбільше з них - центральний стадіон «Полісся» - потребує капітального ремонту та значних коштів, тому питання його реконструкції поки що не стоїть на порядку денному. Натомість планується завершити роботи з реконструкції легкоатлетичного манежу, вкладаються кошти в облаштування плавального басейну, стадіону «Спартак», спортивних шкіл. Знаходиться у стані вирішення питання виділення земельної ділянки під будівництво стадіону за кошти УЄФА», - йдеться в повідомленні ОДА.

Як повідомляв «Журнал Житомира» , в грудні 2013 року, у Житомирі открытили реконструированною западнную трибуну центрального стадіону «Полісся». Пізніше з'ясувалося, що на ремонт західної трибуни центрального стадіону Житомира необхідно ще 3 млн грн.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.