На ремонт центрального стадіону в Житомирі виділили ще понад 7 млн грн

На ремонт центрального стадіону в Житомирі виділили ще понад 7 млн грн
Голова Житомирської обласної федерації футболу Олександр Коцюбко повідомив на реконструкцію західної трибуни Центрального стадіону в Житомирі Кабінет міністрів виділив 7,3 млн грн.

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України №824-Р за підписом Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, внесені в перелік інвестиційних програм і проектування державного фонду регіонального розвитку, які можуть реалізуватися за рахунок державного фонду регіонального розвитку, затвердженого розпорядженням кабінету міністрів України від 17.07.2015 року №766.

Позиція «Житомирська область» доповнено абзацом такого змісту: «7314,4 тис. - Центральний стадіон, р. Житомир - реконструкція західної трибуни».

"Ці кошти цільового призначення, це дуже важливе для футбольної Житомирщини подія. Нам дуже потрібно, щоб ці кошти освоїлися за призначенням і на західній трибуні повинна бути зроблена гідроізоляція і встановлені сидіння, якщо цього не буде, то це все фейки, а не реконструкція. Мені кажуть, що потрібно будувати туалет, манеж, ремонтувати приміщення всередині манежу тощо. Але ці приміщення вже ремонтувалися з бюджету області. Кошти виділені саме для реконструкції західної трибуни центрального стадіону Житомира", - говорить голова ЖОФФ Олександр Коцюбко.

Нагадаємо, 10 липня 2015 року на засіданні Виконкому Житомирської обласної федерації футболу глави футбольних федерацій районів звернулися до губернатора області Машковскому з проханням відновити реконструкцію західної трибуни центрального стадіону «Полісся».

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.