Представники АТБ вдруге проігнорували комісію, яка вивчає будівництво на Київській

Представники АТБ вдруге проігнорували комісію, яка вивчає будівництво на Київській
Скасувати Тимчасову картку порушення благоустрою на розі вулицю Київської та Театральної, де сьогодні зводиться АТБ, вирішили на спеціальній комісії, яка збиралась сьогодні в міській раді.

Цю картку видавало комунальне підприємство Інспекція з благоустрою, і це давало можливість забудовнику вести роботи на ділянці.
Якщо дію цієї картки скасувати, то продовжувати будівництво компанія не зможе.

До того ж, як каже заступник міського голови Сергій Сухомлин, АТБ самовільно змінило цільове призначення землі: замість маркету там мав бути культурно-адміністративний центр. І це не єдине порушення, яке було здійснено забудовником під час зведення магазину.
Він переконує, що у такому вигляді в цьому місці (вулиця Київська) маркету бути не може.

Але з іншого боку АТБ – це великий інвестор, який платить податки та забезпечує робочі місця. Тому вирішувати питання треба шляхом діалогу.
Натоміть активісти вимагають пришвидшити вирішення питання із будівництвом АТБ у центрі міста і змусити їх забирати конструкції вже сьогодні.
Також вони вимагають, щоб люди, які ставили свої підписи під документами, що надають право АТБ будувати магазин, понесли персональну відповідальність.

Натомість на чергове засідання комісії, яка вивчає питання будівництва АТБ, не прийшли ані представники компанії, ані забудовники, ані підрядники. Також не було представників ДАІ, ДБК та Інспекції з благоустрою.

На запитання, чи будуть інвестору компенсуватись витрачені кошти у випадку заборони будівництва на Київській і перенесення маркету в інше місце, Сухомлин відповіді не дає – каже, що питання буде відкритим для обговорення у депутатському корпусі.

Наразі головне питання – не дати АТБ побудувати магазин у тому вигляді, в якому вони вже почали його зводити в історичній частині міста.
Натомість представники забудовника сьогодні планують приїхати на містобудівну раду, яка розпочнеться о 16:00 в приміщенні управління архітектури.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.