Компанія АТБ через суд скасувала рішення інспекції і готова відновити роботи

Компанія АТБ через суд скасувала рішення інспекції і готова відновити роботи
Міська рада направила офіційні листи представникам АТБ з пропозицією перенести будівництво з центру Житомира на інші майданчики міста.

«Вони зараз розглядають ці майданчики, їх відділ розвитку прораховує, наскільки це їм вигідно. Заступник генерального директора АТБ вже двічі був у міській раді», - розповідає перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

Також Сухомлин каже, що представники АТБ паралельно подали в суд у Дніпропетровську, щодо скасування рішення про скасування декларації.

«Не дивлячись на те, що рішення про анулювання декларації брали в Житомирі і фірма «Олеся» - це житомирська компанія, суд у Дніпропетровську скасовує наше рішення», - каже Сухомлин.

Зараз представники АТБ зареєстрували декларацію на відновлення робіт у Києві. «Ми приймаємо юридичні дії, щоб повторно анулювати декларацію і не дати будувати магазин в центрі Житомира», - переконує Сухомлин.

Також Сухомлин погодився з тим, що на розі Театральної і Київській треба навести порядок з поваленим парканом, щоб він не ніс небезпеку жителям міста.

Як раніше повідомляв «Журнал Житомира», Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Житомирській області скасувала реєстрацію декларації про початок будівництва супермаркету АТБ.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.