Українці активно скуповують елітну нерухомість Ізраїлю

Українці активно скуповують елітну нерухомість Ізраїлю
На початок ділового сезону збільшилася кількість іноземних покупців, охочих придбати квартиру або будинок в Ізраїлі, причому, в елітному сегменті.

На тлі потепління в Ізраїлі зниження вартості нерухомості, зростає кількість заявок на придбання нерухомості від іноземних покупців, повідомили в компанії Kravitz Invest порталу 3doma.ua.

За оцінками ізраїльських ріелторів, щорічно кілька десятків мешканців України купують квартири в єврейській державі. І якщо серед громадян європейських країн і США найбільш затребувані трикімнатні квартири вартістю близько 250 тис. доларів, в стандартних новобудовах, то українці, які можуть дозволити собі жити на березі моря в розкішних апартаментах, націлені виключно на квартири класу "люкс".

Заможні українські громадяни вкладають кошти в нерухомість не тільки в Баден-Бадені та Лондоні, але і в містах Ізраїлю. Це вважається престижним, а також вигідним капіталовкладенням. Ізраїльське елітне житло продовжує зростати в ціні через те, що процес видачі дозволів на будівництво в Ізраїлі дуже затягнутий і бюрократизований. Оскільки не припиняється попит на елітне житло в Ізраїлі з боку заможних покупців з-за кордону, які хочуть мати свій "будиночок біля моря", то і квартири класу люкс теж залишаються вигідним вкладенням грошей.
Рейтинг популярності регіонів Ізраїлю у покупців нерухомості з країн СНД виглядає таким чином: 28% - Нетанія, 26% - Хайфа і Крайот, 22% - Тель Авів і передмістя, 9% - Ейлат, 5% - Єрусалим, 10% - інші регіони. В основному, популярний район прибережної смуги Середземного моря. Першість по продажам тримає Нетанія, або, як її називають, "ізраїльська Рів'єра".

Саме тут відкрився елітний житловий комплекс SEA OPERA, розташований в найпрестижнішій частині міста, який відразу привернув увагу жителів СНД.
За словами Яїра Тавівьяна, девелопера Sea Opera в Нетанії, чималу частку квартир, практично всі пентхаузи і великі апартаменти, площею 200-300 кв.м., розкупили громадяни СНД і в їх числі є декілька представників Україні. Квартировласника у двох вежах на березі Середземного моря стали представники бізнес - еліти, індустрії будівництва та газової промисловості, високопоставлені чиновники, політики і дипломати, а також зірки шоу-бізнесу.

Мова йде про двох будівлях заввишки - 27 і 32 поверхи, вартість квартир в яких коливається від 600 тисяч до 7 мільйонів доларів. Володарями житлової площі стали в основному іноземці з 14 різних країн, які приїжджають до Ізраїлю відпочити, відвідати родичів і друзів.

У даному проекті поки що вільним залишився лише один двоповерховий пентхауз з приголомшливим виглядом на море, вартістю майже 7 мільйонів доларів. Його внутрішня площа складає 420 кв. м, балкони, площею близько 220 кв. м, частково покриті дерев'яним настилом вищої якості, зробленим на замовлення, як, втім, і всі інші елементи дизайну. Це воістину сучасний твір мистецтва, було створено одним з провідних архітекторів Ізраїлю, а бездоганна обстановка і декор приміщення виконані знаменитим дизайнерським домом Армані Каза (Armani Casa) від Джорджо Армані, спеціально на замовлення. Краса апартаментів межує з божественною. Паркет і мармур преміум-класу, вікна від підлоги до стелі виходять на схід і захід - практично 360 градусів панорами.

Розкіш і простір пентхауза підкорюють навіть найдосвідченіших. Продумана кожна дрібниця: 5 ванних кімнат, встановлена ​​система "розумний будинок", клімат-контроль, регульоване освітлення. У квартирі три плазмові панелі, крім того, в пентхаузі є джакузі під відкритим небом, сауна, а також власний відкритий басейн з підігрівом, сад, площею 150 кв.м., і солярій на 32 поверсі.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.