У Празі проданий знаменитий «Танцюючий будинок»

У Празі проданий знаменитий «Танцюючий будинок»
Компанія Jones Lang LaSalle оголошує про продаж «Танцюючого дому» - відомого торгово-офісного комплексу незвичайної архітектури, також відомого під назвою «Джинджер і Фред», розташованого на набережній річки Влтави в центрі Праги. Покупцем знакової споруди, спроектованого архітекторами Френком Гері і Владо Мілуніч, став Вацлав Скала, знаменитий колекціонер об'єктів мистецтва, а також відомий інвестор в ринок нерухомості. Консультантом з боку продавця ( CBRE Global Investors ) виступив департамент фінансових ринків та інвестицій Jones Lang LaSalle. Сума угоди склала 360 млн чеських крон ( приблизно $ 18 млн ).

Стюарт Джордан, Керівник відділу фінансових ринків і інвестицій Jones Lang LaSalle, прокоментував: «Реалізація одного з найбільш знакових активів Центральної Європи, якщо не всієї Європи в цілому, в умовах високої конкуренції підтверджує той факт, що «трофейні» об'єкти комерційної нерухомості завжди будуть користуватися підвищеним інтересом з боку інвесторів в порівнянні з звичайними будівлями».

«Танцюючий будинок» має близько 4 тис. кв. м офісних і торгових площ. CBRE Global Investors збереже статус одного з орендарів даного комплексу.

Коментуючи дану угоду, Мартін Сабелко, Керуючий директор CBRE Global Investors CEE, сказав: «Ми задоволені результатом угоди з продажу «Танцюючого дому», оскільки це свідчить про високу ліквідність об'єктів в нашому портфелі. Даний комплекс являє собою сучасне якісне будівлю з відмінним місцем розташування. Як учасник ринку нерухомості наша компанія дає високу оцінку цьому активу, і саме тому ми прийняли рішення залишитися в якості одного з орендарів цього будинку навіть після зміни власника».

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.