Купівля земельних ділянок з підрядом та без нього

Купівля земельних ділянок з підрядом та без нього
Покупець, що бажає придбати у власність невелику ділянку землі, повинен звернути увагу на відмінність пропозицій про угоду. Компанії, що займаються продажем ділянок, пропонують купити їх з підрядами на будівництво будинку і без нього. Що це означає і як вибрати правильний варіант покупки, щоб у подальшому не випробувати почуття розчарування від результату.

Купівля землі з підрядом

Під цією пропозицією зазвичай мається на увазі, що після покупки землі, компанія, що займається будівництвом будинків на цій території, зобов'язана забезпечити будинком нового власника. У цьому є свій плюс. Без будь-якого втручання з боку власника землі, на території ділянки зводиться новий будинок і до нього підводяться всі комунікації (газ, електрика, водопровід, каналізація). В обов'язок власника входить лише оплата всього цього. Однак у цій ситуації існує і кілька недоліків.

По-перше, будинок буде мати один із стандартних дизайнів, який схвалить покупець (відмовитися від будівництва будинку також немає можливості).

По-друге, будівництво певного будинку починається тільки тоді, коли до нього дійде черга, а це може зайняти досить тривалий час.

І останнє, замовник не може контролювати витрати на будівельні роботи і купівлю матеріалів.


Купівля землі без підряду

З приводу цього способу покупки можна сказати те, що ділянки без підряду економ класу вважаються більш вигідними. І, хоча будувати будинок доведеться своїми силами (а іноді і підключатися до комунікацій), існує можливість повністю регулювати цей процес.

Перше, і найголовніше, власник ділянки може експлуатувати своє придбання, виходячи зі своїх міркувань. Багато людей, наприклад, купують землю не з метою будівництва, а з метою фінансового вкладення. Така ділянка згодом можна буде вигідно перепродати або використовувати у вигляді застави для отримання кредиту в банку. Цей спосіб покупки хороший ще й тим, що дозволяє розтягувати строки будівництва по мірі надходження грошей.

Що ж стосується вибору планування будинку, то покупка землі без підряду - найкращий спосіб втілення своєї мрії в реальність.

Але, це, звичайно, лише рекомендації. Кожен покупець землі, в кінцевому рахунку, сам вирішує питання про вигідність того або іншого підприємства, щодо своїх засобів, потреб і бажань.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.