«Бориспіль» вибрав підрядника для будівництва зони внутрішніх рейсів терміналу D

«Бориспіль» вибрав підрядника для будівництва зони внутрішніх рейсів терміналу D
Міжнародний аеропорт « Бориспіль» в ході тендеру вибрав підрядником компанію «Альтіс-Холдинг» для проведення будівельних робіт з облаштування зони внутрішніх рейсів в терміналі D, повідомили в прес -службі аеропорту.

Плановані терміни запуску зони внутрішніх рейсів в терміналі D датуються початком літньої навігації 2014 року. Паркінг біля терміналу D в «Борисполі» також планується здати до 30 березня.

План проведення будівельних робіт у терміналі D не передбачає будівництва нових приміщень, за винятком добудови галереї виходів на посадку.

На другому поверсі терміналу планується обладнати зону вильоту внутрішніх рейсів, в той же час прийом внутрішніх рейсів на приліт здійснюватиметься на першому поверсі, де зараз приймаються на приліт міжнародні рейси.

Планована пропускна здатність зони внутрішніх рейсів становить 900 пасажирів на годину. Зона буде обладнана 6 виходами на посадку, 6 пунктами контролю авіаційної безпеки і 15 стійками реєстрації. Площа зони прильоту складе 990 кв. м, зони вильоту - 5,53 тис. кв. м.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.