У Києві активно будують 900 тис. кв. м торгової нерухомості

У Києві активно будують 900 тис. кв. м торгової нерухомості
Потенціал ринку роздрібної торгівлі України дуже великий, незважаючи на економічну та політичну нестабільність, ризики країни і порівняно низькі доходи населення. Згідно з даними компанії DTZ станом на січень 2014 року, в Києві в активній стадії будівництва знаходяться нові об'єкти торговельної нерухомості орендною площею близько 900 000 кв. м ( GLA ). Якщо ці об'єкти будуть введені в експлуатацію відповідно до заявлених термінами, до кінця 2017 поточний обсяг столичного ринку торгової нерухомості збільшиться більш ніж на 40 %, що в свою чергу призведе до збільшення «ринку орендарів ».

Тому конкуренція в сегменті торговельної нерухомості в Україні посилюється у зв'язку з появою все більшої кількості сучасних об'єктів, а також реальних, якісних проектів, і в даний момент забезпечення високої якості і професійного управління об'єктів все більше визначає успішність існуючих і нових торгових центрів у країні.

Водночас, поточна динаміка введення в експлуатацію нових об'єктів підвищить привабливість українського ринку торгової нерухомості для торгових мереж, але може привести до зниження орендних ставок у сегменті, зокрема в класі неякісних торгових центрів « першого покоління ».

Незважаючи на поточне загострення політичної і економічної ситуації, Україна володіє великим потенціалом і конкурентними перевагами, пов'язаними з великим споживчим ринком і хорошою освітньою системою, яка створює передумови для подальшого розвитку інноваційного потенціалу країни.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.