Купуємо бра

Купуємо бра
Багато тисяч років тому людина вперше запалив палицю і встромив її в стіну печери. Це і був перший настінний світильник. Протягом століть, від простої палиці, яку називали факелом, до сучасних складних приладів, це шлях еволюції настінного світильника, який усі ці роки висвітлював і вносив затишок в наші будинки.

Бра з французької перекладається як «рука», тобто в межах досяжності руки. Такі прилади призначені тільки для установки на стіні і нікуди крім вертикальної поверхні. Різноманіття видів, зручність, функціональність, роблять бра бажаними і в передпокої, а в кабінеті і в спальні.

За допомогою різної установки бра, можна візуально змінити розміри приміщення. Низьку передпокій можна зробити вище, якщо світло від бра направити вгору, вузьку кімнату розширити, якщо розмістити світильники по ширині. І таких прикладів творчого використання бра, маса. Наприклад, підсвічування картин. Для однієї картини, краще бра з боків, а якщо це ряд картин, то привабливішим буде чергування, причому, чим не помітніше бра, тим ефектніше виглядатимуть картини.

Фахівці рекомендують розміщувати світильники на висоті від 1.5 метра до 1.75 метра. Встановлені низько світильники бра, роблять більш затишними кімнати з високими стелями.

Вішаючи бра, зазвичай дотримуються умови, щоб світильник краще виділяв цікаві подробиці інтер'єру.

Цікаво, коли бра встановлюють біля дзеркала. Такі бра не повинні зліпити, а повинні рівномірно висвітлювати того, хто дивиться в дзеркало. Добре якщо світильники виконані в тому ж стилі, що і стиль оправи дзеркала. Це надає закінчений вигляд цьому куточку приміщення.

Сучасні дизайнерські рішення пропонують, особливо для великих кімнат, освітлення в різних рівнях, за допомогою трьох і більше джерел світла різної інтенсивності. Це дозволяє створювати більш сприятливі умови для відпочинку.
Сучасні прилади мають реостати, що дозволяє регулювати інтенсивність освітлення і переходити в режим нічника, що особливо цінно при оснащенні дитячих кімнат.

Ну і зовсім неможливо уявити собі без бра спальню. У спальні бра виконують кілька функцій. Це і освітлення індивідуальної зони для читання, і створення інтимної обстановки. Сучасна індустрія пропонує світильники, як в класичному стилі, так і в модерністському. Класичні, як правило, робляться під бронзу, золото або «під старовину», а модерністські виконуються самими різноманітними.

І останнє, вибираючи світильники і бра, з того різноманіття, що пропонує сучасна індустрія, керуйтеся доцільністю і своїми уподобаннями, а так само професійними порадами дизайнерів.

Зараз з'явився ще один вид освітлення - світлодіодний світильник. У їх виробництві використовуються тільки сучасні розробки у сфері енергозбереження. Світлодіоди вважаються самими якісними і довговічними джерелами світла. Таке освітлення допоможе в економії електроенергії.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.