Як уберегти будинок від злодіїв?

Як уберегти будинок від злодіїв?
Квартирна крадіжка входить до числа правопорушень, яке дуже часто залишається нерозкритим. Але попередити цей злочин власник може самостійно. Ми розповімо про те, які слід дотримуватися правила, щоб знизити ризик крадіжки.

Більшість злочинів проти власності майна громадян відбуваються в будні, коли господарі знаходяться на роботі. Звідси легко можна зробити висновок, що не слід інформувати кого-небудь про своєму робочому графіку. Можете навіть створити ефект присутності, залишивши неголосно включеним радіо перед відходом. Постарайтеся подружитися з пильними пенсіонерами, які постійно сидять на лавці в теплі дні. Не забувайте і про те, що в ролі навідника може виступити таксист, який підвіз вас на роботу або до вокзалу, якщо ви відправляєтеся на відпочинок або у відрядження і в розмові повідомили йому про це.

Собака вдома - відмінний сторож. При першій спробі злому вона обов'язково підніме шум. Звичайно, собака не зможе зупинити професійного квартирного злодія, але випадковий злодюжка, швидше за все, залишить свою витівку. Однак у цьому випадку доведеться взяти на себе відповідальність по догляду за домашнім тваринам.

Обов'язково замініть стару вхідні двері нової протівовзломной. Вона повинна мати як мінімум два замки та інші захисні елементи. Незважаючи на те, що для професіонала металеві двері не стане перешкодою, час на її відкриття піде достатньо, щоб створити шум у під'їзді. До того ж, якщо житло буде оснащено сигналізацією, то встигне приїхати охорона. Проте, буде краще якщо замість звичайної дерев'яної двері ви поставите двері металеві вхідні. Це набагато збільшить ваші шанси зберегти своє майно.

Наявні в особистій власності цінності краще зберігати не вдома - це всім відомо. Але мало хто дотримується цього правила, тому не слід їх ховати в популярних «тайниках». Місце під матрацом або килимом, кишені зимового одягу і банки з крупою потрібно відразу виключити. Можете не сумніватися, що зловмисники знайдуть ваші цінності навіть у зливному бачку унітаза й у вентиляційній шахті. Так що вам доведеться проявити тут свою креативність.

Мешканці першого і останнього поверху потрапили до «групи ризику» за замовчуванням. Злодії «відвідати» їх квартиру можуть не через двері, а через відкрите вікно, яке було залишено для провітрювання. У цьому випадку при заміні старих віконних конструкцій треба приділити увагу оснащенню нових вікон протівовзломной фурнітурою і вентиляційними клапанами. Крім цього склопакет повинен мати ударостійке зовнішнє скло.

Підводячи підсумок, хочемо сказати, що перейнявшись своєчасно безпекою своєї квартири, ви зробите комфортній і зручній своє життя в майбутньому.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.