Декорування вікон і дверей

Декорування вікон і дверей
Якщо йде мова про дизайнерське оформлення приміщення, то чомусь вікнам і дверям приділяється мало уваги.
Однак декоративне оформлення вікон або дверей може бути не лише оригінальним, але і неповторним.

Якщо у вас в квартирі є глухі міжкімнатні двері, які не вписується в новий інтер'єр, не обов'язково її міняти на нову. Досить наклеїти на них сучасні фотошпалери або шпалери з 3D ефектом. Таке просте і водночас оригінальне рішення дозволить перетворити двері і візуально розширити простір.

Що стосується зображення, то це може бути що завгодно, наприклад, вид на Венеціанський канал або нічний Нью-Йорк. Молодим і креативним хлопцям сподобається зображення красивої дівчини в повний зріст, що як би заглядає у двері. Ну а для самих оригінальних - це може бути зображення коня чи корови, яка немов пасеться прямо за дверима.

А якщо двері, яку ви хочете перетворити має велике скло, то її можна задекорувати за допомогою оригінальної шторки ... зі старих слайдів, кожен з яких - це приємний спогад про минуле. На просвіт така шторка буде грати всіма кольорами веселки, а насолодитися переглядом слайдів можна буде в будь-який момент.

А ще двері можуть бути зроблені «на виріст»! Таку оригінальну ідею дверей - три в одній, запропонували дизайнери з компанії Slamdoors. Основна фішка таких дверей - це можливість користуватися нею відразу трьом різним поколінням. Так для самого маленького члена сім'ї існує своя дверь на нижньому ярусі, більш старша дитина може користуватися середнім ярусом, ну і для дорослих - стандартне рішення. Такі двері, безсумнівно, сподобуються всім членам сім'ї.

Що стосується вікон, то тут теж є де розгулятися фантазії. Наприклад, замість стандартних і звичних всім карнизів, можна використовувати гілку дерева відповідного розміру. Необхідно всього лише надійно закріпити її, перед цим пофарбувавши або покривши лаком - і оригінальний карниз готовий.

Кухонне вікно перетвориться, якщо відразу над ним прибити невелику поличку трохи довше і ширше ніж віконна рама, на якій розставити декоративні тарілки або інший посуд, сувеніри. А під вікном встановити декоративне кашпо або подвазоннік, в якому можна вирощувати свіжу зелень - оригінально, красиво і практично!

Якщо ж у вас над вікном або по стінах проходять труби і заховати їх немає можливості - сміливо використовуйте їх як карнизів. Просто навісьте на труби, ланцюжки із закріпленими на них шторами.

Источник: http://www.chaoslend.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.