Особливості силікатної цегли

Особливості силікатної цегли
З давніх часів і по наші дні одним з найважливіших видів діяльності вважається будівництво. Адже завдяки йому протягом багатьох років розвивається вся цивілізація. Можна помітити, що кожен рік займатися будівництвом все простіше і простіше, адже справжні професіонали створюють доступні матеріали для швидкої забудови. Нові матеріали потихеньку витісняють старі технології.

Людство завжди рухається до чогось нового і в теж час економного. Одним із сучасних матеріалів є силікатна цегла. Від своїх попередників вона відрізняється більшою функціональністю застосування, міцністю, економністю. Будівельні фірми ще в 19 столітті створили силікатну цеглу, але повноцінне виробництво змогли налагодити тільки в 20 столітті. Напевно, у вас виникає питання, а чому був обраний силікат? Тому що в ньому є цілий набір унікальних мінералів, а найголовнішим виступає кремнезем. На даний момент такий вид цегли набрав величезних оборотів виробництва. Силікатну цеглу закуповують різні фабрики, магазини, фірми і навіть приватні підприємці. За допомогою цегли добре виконувати облицювальну роботу будівлі. Варто відзначити, що цегла з силікату буває різних стандартів. Наприклад, ви можете зустріти пустотілі, повнотілі модульні і пористо-пустотілі види цегли. Даний будівельний матеріал можна використовувати для побудови фундаменту або ж стін. Силікат категорично не переносить вологу і дуже високу температуру. Зате силікат не поступається керамічній цеглі. Він такий же стійкий до морозів, а протипожежні показники вищі, ніж у керамічного матеріалу.

Таким чином, раціонально застосовувати даний вид цегли для складання блоків і стін, установки різних конструкцій з помірним показником вологості. Він необхідний для облицювання будинків. В результаті обробки парою, він стає досить міцним. Повна маса цегли 4 кілограми. При його виробництві використовуються наповнювачі вапна, різні в'яжучі добавки, пісок. Силікатні цегли визначені, як цеглини, які пофарбовані по всьому об'єму з обробленими гранями. Глина, керамзит і силікат відмінно поєднуються і відносяться до екологічно чистого продукту. Цегла з такого матеріалу просто незамінний утеплювач. Як правило, заводи, які виготовляють силікатну продукцію, використовують ще й руду з гіпсу. Тобто, вони виготовляють ще засоби для оздоблювальних і штукатурних робіт. Добре поширюється і спеціальне комове або ж мелене вапно. Силікатні фабрики виготовляють щебінь дрібних розмірів, який в майбутньому служить відмінним матеріалом для будівництва та ремонту доріг.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.