Гідроізоляція покрівлі будинку

Гідроізоляція покрівлі будинку
Гідроізоляція покрівлі здійснюється для того, щоб захистити підпокрівельний матеріал і саму покрівлю від проникнення вологи і води, а також вберегти від негативного впливу сольових розчинів, які знаходяться в самій воді.

Який матеріал краще всього використовувати для виконання гідроізоляції покрівлі?

Дана операція виконується полімерними та бітумними сумішами. Найбільш популярним з них є полімембранний захист плоскої покрівлі. Для того щоб досягти рівня довговічності експлуатації, матеріал слід підбирати під кожну покрівлю індивідуально, все залежить від типу даху.

Гідроізоляція покрівлі здатна надійно захистити покрівлю і підпокрівельні матеріали від проникнення води, а також запобігти вплив руйнівного впливу зовнішнього середовища. Роботи, які виконуються по гідроізоляції покрівлі, здатні проводиться при будь-яких погодних умовах. Якщо гідроізоляцію проводити грамотно, виконуючи всі вимоги по укладанню матеріалів, то плоска покрівля буде грати додаткову функцію експлуатованої зеленої покрівлі.

Плоска покрівля являє собою настил, який складається з пароізоляційного, гідроізоляційного і теплоізоляційного шарів. Максимальний ухил скатів плоскої покрівлі не повинен перевищити поріг в 25 градусів. Дана покрівля застосовується на плоских скатах, де немає можливості використовувати інші покрівельні матеріали, крім матеріалів, які допускають пристрій суцільного килима. Плоска покрівля, або ж м'яка покрівля, буває не тільки традиційна. Вона здатна захищати будинок від проникнення опадів.

Похилі покрівлі мають більшість особняків і котеджів за містом. Плоскі дахи використовуються досить рідко і зазвичай вони застосовуються для перекриття частин будинку або терас, які кілька виступають від загальної покрівлі будівлі. Традиційний плоский дах конструктивно складається з несучої плити, на яку укладений теплоізоляційний матеріал по шару пароізоляції. Наприклад, найчастіше, це плити з мінеральної вати. Таким чином, інверсійна покрівля захищає дах від впливу атмосферних опадів завдяки гідроізоляційному крові на основі сучасних бітумовмісних рулонних матеріалів. Але не завжди вдається забезпечити абсолютну герметичність пароізоляційного шару. Через це водяні пари можуть проникати в товщу утеплювача і накопичуються в ньому.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.