Рідка гума для ремонту покрівлі.

Рідка гума для ремонту покрівлі.
До недавніх років, коли приходив час для ремонту покрівлі в приватному або у виробничому секторі, широко використовувалися рулони руберойду. Доводилося розводити багаття цілі на даху, топити бітум і далі настилати руберойд на заздалегідь очищену поверхню.

Все б нічого, але такий ремонт, навіть за стандартами радянського часу, вважатиметься актуальним всього на три календарних роки, так як руберойд має властивість тріскатися і виходити з ладу. Доводилося шукати інші варіанти у вигляді нових акрилових або поліуретанових мастик, які також не є ідеальним варіантом з однієї причини - вони відрізняються токсичністю і не завжди відповідають заявленим вимогам з гідроізоляції покрівлі.

Для вирішення цієї нагальної проблеми, яка не залишає нікого байдужим в нашому сиром і вогку кліматі, будівельники стали використовувати нову розробку - рідку гуму, яка не володіє токсичністю, але має всі необхідні технічні показники як по розтягуванню, так і по різких перепадів температур.

Рідка гума за своїм складом являє собою таку гуму, яка також виготовляється з бітумної основи. Вона цінна тим, що дозволяє гнучке застосування, тобто її можна покривати або пензлем, або, коли є великі обсяги у вигляді виробничих приміщень, використовувати повітряний краскопульт.

Такий вид гідроізоляції цінний тим, що не утворюються шви, через які вологість зможе проникнути у внутрішні приміщення. Рідка гума має чудові адгезійнимі властивостями, тобто вона починає коагулювати відразу після нанесення складу на чисту поверхню покрівлі. Крім того, вона відрізняється надзвичайною еластичністю і має виняткову ступінь надійності зі стиснення або розтягування.

Але на цьому плюси ще не закінчені. Скажімо, щоб руберойдового покриття могло відслужити свої призначені три роки, то приходиться на його поверхню насипати або гладкий шлак, або гальку. Така робота вимагає багато сил і часу. Природно, все це і без того різко збільшує кошторис ремонту покрівлі. Але використання рідкої гуми в такому виді робіт як пристрій гідроізоляції, вмить вирішує ці проблеми, тому що її поверхня не треба нічим покривати. Вона за своїм складом може чудово протистояти жорстким УФ-променів, морозів та атмосферних опадів.

Якщо в регіоні час від часу відбуваються кислотні дощі, то і в цьому випадку рідка гума буде чудово служити як надійної і герметичній покрівлі багато років. А якщо бути точніше, то 25 років. За цей час можна 8 разів зробити традиційний ремонт, який обійдеться куди дорожче, ніж використання нового і надійного матеріалу у вигляді рідкої гуми.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.