Штукатуримо стіни для утеплення

Штукатуримо стіни для утеплення
Види штукатурки

На сучасному будівельному ринку штукатурка, як правило, представлена ​​в чотирьох різних видах. Тому щоб підібрати найбільш підходящу суміш, потрібно знати характеристики кожного складу.

Акрилова штукатурка, спочатку готова до використання. Що стосується характеристик цієї суміші то тут виділяється стійкість до механічних пошкоджень, різноманітність колірних відтінків, швидкий ефект фіксації і простота у використанні. Також такий будівельний матеріал має один недолік. Він полягає в тому, що акрилова штукатурка здатна втратити всі свої властивості під впливом ультрафіолетових променів.

Мінеральна штукатурка це суха суміш, яку перед використанням потрібно розчинити водою. Варто відзначити, що саме це є негативною характеристикою даного матеріалу.

Силіконова штукатурка також придатна до моментального використання. У характеристиках цієї суміші можна виділити підвищений рівень паропроникності і здатність до самоочищення. Що стосується негативної сторони, так це її досить висока вартість.

Силікатна штукатурка. У цій суміші виділяється захист від впливу ультрафіолету, а також стійкість перед агресивними хімічними сполуками. Негативним фактором є складність в її нанесенні.

Мокрий фасад

Щоб правильно виконати мокрий фасад насамперед необхідно провести процес по монтажу стартовою планки. Саме цей елемент здатний захистити шар утеплювача і захистити цоколь від попадання води. Після цього потрібно провести роботи з утеплення кутів будівлі. У цьому процесі пильну увагу слід приділити стиках утеплювальних плит. Найкраще додати кількість дюбелів в цій області. Варто зазначити, що для підвищення якості можна на кути накласти армуючої сітки або кутовий профіль.

Що стосується області вікон, то тут також увагу потрібно приділити стиках. Але в цьому випадку необхідно стежити за тим, щоб даних з’єднань не було. Це обумовлено тим, що наявність стиків здатне створити напругу, яка з плином часу порушить структури штукатурного шару.

Після того як плити утеплювача встановлені можна приступати до завершальному етапу, а саме до нанесення штукатурки. Варто зазначити, що бажано виконувати цей процес за один раз, тому що в противному випадку можуть утворитися видимість переходів.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.