В Києві частину родини виселяють на вулицю за банківські борги. ВІДЕО

В Києві частину родини виселяють на вулицю за банківські борги. ВІДЕО
Виконавча служба Оболонського району Києва виселила частину родини на вулицю через банківські борги, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

У постанові суду йдеться про виселення лише киянки Олени Артюх та її трирічного сина, а про молодшого - ні слова. Разом із постановою про виселення жінка дізналася і той факт, що її квартира вже не її.

"Ось він один (молодший син) має залишитись в цій квартирі, а ми на вулиці з Геною", - розповідає Олена.

Представників виконавчої служби абсурдність ситуації не бентежить.

"Іншого ми виселяти не будемо і не маємо права. А навіщо матері залишати (дитину) - мати несе повну відповідальність за своїх дітей", - зазначив представник виконавчої служби Оболонського району Києва Олексій Диких.



Оборону квартири тримає адвокат Олени. До виконавців жінка апелює їхніми ж документами: у п'ятницю отримали повідомлення про виселення - у понеділок вже виселяють. Часу на оскарження її клієнтці не залишили.

"Розберемося, в цьому моменті розберемося", - заявляють у виконавчій службі.

Олена заборгувала банкові іпотечний кредит. Її ошукав Дмитро Косов, який умовив жінку закласти квартиру, а гроші забрав собі. Міліція рік шукала Косова та безрезультатно. Тим часом квартира Олени якимось чином стала власністю банку. Тепер міліція розслідує ще й факт порушення передачі квартири співробітниками виконавчої служби.

"Ось чому вони хочуть будь-якими шляхами вигнати з квартири, а потім ми доводитимемо у судах, у міліції, що вони щось неправильно там зробили", - заявила адвокат Ольга Дюкіна.

На виселення мами з малолітніми дітьми приїхав і представник фінустанови. Банк уже нібито й незацікавлений викидати жінку з малюками на вулицю - навпаки, готові до пошуку компромісу. Тим паче, в Олени ще є 19 років на погашення кредиту.

"Я хотів запропонувати Олені Миколаївні поїхати у банк і поговорити з першим заступником з приводу реструктуризації боргу", - зазначив представник банку-позичальника Олександр Медведенко.

Після тривалих дебатів виселення відклали на два тижні. У Олени від постійного страху здають нерви.

"Я вже не знаю, на які методи вони можуть піти. Раптом надішлють когось, щоб нас тут вирізали всіх, щоб квартиру звільнити", - говорить вона.

Оборону оселі Олена триматиме до останнього. Жінка боїться опинитися просто неба - поки в судах доводитиме незаконність виселення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Київщині через будівельну аферу 33 родини лишися без грошей і житла.

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.