ДАІ: На Житомирщині за минулу добу в 4 ДТП постраждало 7 людей

95 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби.

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, затримано 13 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Складено 10 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів. Судами на порушників накладено штрафів на загальну суму понад 10 тисяч гривень. Загалом же стягнено майже 5 тисяч гривень накладених раніше штрафів.

За минулу добу зафіксовано 4 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 7 людей отримали тілесні ушкодження.

21.11.2011 о 09.15 в м. Новоград-Волинський по вулиці Лесі Українки, 55-річний житель м. Новоград-Волинського, рухаючись заднім ходом здійснив наїзд на пішохода 56-річну жительку м. Новоград-Волинського. Внаслідок ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження та доставлена до реанімаційного відділення медичного закладу.

21.11.2011 близько 17.10 на 103 км а/д Київ – Чоп, водій автомобіля Хюндай-Сантафе, 53-річний житель Київської області, Броварського району, с. Зазим’я, виїжджаючи з під’їзної дороги від м. Коростишева до а/д Київ – Чоп, не надав переваги в русі та здійснив зіткнення з автомобілем Вольво, під керуванням 29-річного жителя м. Києва. Після чого автомобіль Вольво, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем МАН, з напівпричепом під керуванням 47-річного жителя іноземної держави, який рухався в напрямку м. Житомира. Внаслідок ДТП водії автомобілів: Вольво, отримав тілесні ушкодження; водій автомобіля МАН, отримав тілесні ушкодження. Пасажири автомобілів: Вольво, 24-річний житель м. Києва, отримав тілесні ушкодження; пасажир автомобіля МАН, 48-річний громадянин іноземної держави, отримав тілесні ушкодження. Потерпілі доставлені до медичного закладу.

Шановні громадяни! Аналізуючи ситуацію, яка склалась на автошляхах області слід зазначити, що більшість дорожньо–транспортних пригод виникає через недотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. Тому перед тим, як сісти за кермо будь–якого транспортного засобу, необхідно замислитись чи варто ризикувати своїм життям, адже, здавалося, незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.