ДАІ: На Житомирщині за минулу добу - 1 ДТП та 13 п’яних водіїв

85 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, 13 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 20 адміністративних протоколи на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулу добу зафіксована 1 дорожньо - транспортна пригода, в якій 1 людина отримала тілесні ушкодження.

02.01.2012 близько 06.40 в смт. Гришківці, по вулиці Леніна, Бердичівського району, водій автомобіля Фольксваген-Гольф, 38-річний мешканець м. Києва, не впорався з керуванням, виїхав на ліве узбіччя та здійснив наїзд на дерево. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

Шановні громадяни! Аналізуючи ситуацію, яка склалась на автошляхах області слід зазначити, що більшість дорожньо–транспортних пригод виникає через недотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. Тому перед тим, як сісти за кермо будь–якого транспортного засобу, необхідно замислитись чи варто ризикувати своїм життям, адже, здавалося, незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.