ДАІ: За минулу добу на Житомирщині в 5 ДТП загинуло 2 людей, ще 7 - травмовано

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в УДАІ УМВС України в Житомирській області, 204 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулих вихідних. Затримано 37 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 51 адміністративний протокол на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулі вихідні зафіксовано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 7 людей отримали тілесні ушкодження та 2 людини загинуло.

07.01.2012 близько 21.20 на 14км+600м автодороги Любар - Хмільник, в с. В.Волиця, Любарського району, водій автомобіля Ауді, 23-річний мешканець м. Києва, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням, виїхав на пішохідну доріжку, де здійснив наїзд на пішоходів: 18-річну мешканку Любарського району, с. Семенівка, яка отримала тілесні ушкодження та доставлена до медичного закладу і 18-річну мешканку Любарського району, с. Мотовилівка, яка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди, тіло якої доставлена в морг медичного закладу.

08.01.2012 близько 21.50 в с. Скочище, по вулиці Мороженка, Брусилівського району, водій автомобіля ВАЗ-2107, 24-річний мешканець с. Озера, Брусилівського району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння здійснив наїзд на пішохода 27-річного мешканця с. Скочище, Брусилівського району, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці ДТП. Водій з місця пригоди зник, але проведеними ОРЗ працівниками ДАІ був встановлений та затриманий.

09.01.2012 близько 18.40 в с. Стрижівка, Коростишівського району, водій квадроцикла BRP, без д/н, 38-річна мешканка м. Коростишева, здійснила наїзд на пішохода особу (чоловіка) якого встановлюється, котрий рухався по узбіччю. В результаті наїзду квадроцикл перекинувся та з’їхав у праве узбіччя. Внаслідок ДТП водій квадроцикла отримала тілесні ушкодження; пасажир квадроцикла 53-річний мешканець м. Коростишева, отримав тілесні ушкодження, пішохід отримав тілесні ушкодження. Потерпілі доставлені до медичного закладу.

Шановні громадяни! Аналізуючи дорожньо–транспортні пригоди, слід зазначити, що переважна більшість аварій трапляється через неуважність та безпечність учасників дорожнього руху. Тому Державтоінспекція нагадує: не слід нехтувати своїм життям чи здоров’ям. Аналізуючи ситуацію, яка склалась на автошляхах області слід зазначити, що більшість дорожньо – транспортних пригод виникає через недотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. І перед тим, як сісти за кермо будь – якого транспортного засобу, необхідно замислитись: чи варто ризикувати своїм життям. Адже, здавалося, незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.