На Житомирщині сформовано достовірний Єдиний реєстр об’єктів державної власності

За інформацією головного управління економіки облдержадміністрації, Головним управлінням економіки облдержадміністрації надаються економічно обґрунтовані пропозиції щодо передачі об’єктів права державної та комунальної власності; упорядкування юридичних осіб на території області, які не визнані органами, уповноваженими управляти державним майном; ведеться Єдиний реєстр об’єктів державної власності, що знаходяться у сфері управління райдержадміністрацій та облдержадміністрації.

Так, головним управлінням економіки ініційовано й активізовано роботу щодо проведення інвентаризації державного майна органами державного управління, розмежування державного і комунального майна. Райдержадміністраціями проводиться робота з документального оформлення об’єктів. Унаслідок цього сформовано достовірний Єдиний реєстр об’єктів державної власності.

З метою розв’язання проблемних питань з упорядкуванням юридичних осіб на території області розпорядженням голови облдержадміністрації створена комісія з питань упорядкування обліку юридичних осіб в Житомирській області. За період роботи комісії проведена робота з упорядкування 188 юридичних осіб, що за даними ЄДРПОУ належать до сфери управління органів державної влади, які цього не підтверджували. Щодо решти юридичних осіб продовжується робота з уточнення органів управління, готуються пропозиції упорядкувати діяльність цих структур згідно з чинним законодавством.

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.